Nostres Serveis


1. Alimentació.
L'alimentació dels animals és atesa curosament tenint en compte dos aspectes: l'especificació del propietari i l'edat / pes de l'animal, determinat per l'estàndard corresponent. Els aliments utilitzats sòn de gamma alta.


2. Pautes d'alimentació.
Fins als dotze mesos d'edat s'alimenta amb menjar per cadells. Als cadells se'ls alimenta dues vegades al dia i segons especificacions del propietari. Als animals adults se'ls alimenta un cop al dia, excepte especificacions del client. L'alimentació dietètica i prescripció veterinària corren a càrrec del propietari.


3. Higiene.
Com a primera mesura de seguretat tots els propietaris han de presentar la cartilla veterinària sanitària degudament emplenada, així com ús de mètode de control antiparàsits. Les dependències són prèviament netejades i desinfectades. Diàriament es realitzen dues neteges generals de tots els habitacles.


4. Atenció general.
Es realitza una inspecció diària de l'estat de salut general de cada animal, sent informat el propietari de qualsevol anomalia detectada en el moment i acordant en cada cas les accions a prendre. Per a qualsevol urgència sanitària comptem amb servei  veterinari 24 hores.

5.Esbarjo.
Per al servei d'esbarjo disposem de diversos espais a l'aire lliure convenientment tancats amb una superfície superior a 10.000 , on els animals de manera individual s'exerciten, juguen i fan les seves necessitats fisiològiques.


Recollida i lliurament a domocili; en vehicle adaptat.

Comarca d´Osona 20 € per viatge.

Servei de transport es cobrarà 1€ per quilometre.
Estades;
Preus especials per llargues estades (+ 30 dies o indefinides) consultar.
Preus especials per a propietaris de diversos gossos.Assessorament en comportament caní;
Destinem tota la nostra energia a oferir-vos les eines necessàries per a interpretar millor el vostre gos.
Volem compartir el vostre dia a dia per assessorar-vos en tots aquells dubtes que us generin el seu comportament.
Estem a la vostre disposició per informar-vos sobre nous productes, serveis, cursos, notícies, activitats.


Ensinistrament;
El sistema d'ensinistrament cognitiu-emocional suposa una revolució entorn al camp de l'aprenentatge animal. S'utilitza un llenguatge de comunicació principalment possitiu (80%) i al finalitzar l'ensinistrament, l'obediència del gos està motivada per l'afecte i l'aprovació, i no pel menjar o el joc.


Perruqueria Canina;
Tenir cura de la higiene de la seva mascota estalvia nombrosos problemes de salut, als quals els animals són sensibles. Al nostre centre, garantim l'ús dels millors productes perque tant el seu pelatge com la pell de l'animal estiguin plens de vigor.


La dieta BARF (Biologically Appropriate Raw Food, en català Dinar Cru Biològicament Apropiat) consisteix a alimentar la nostra mascota amb una dieta principalment composta d'aliments crus.
Els nostres menús consten d'una combinació de carn, que aporta proteïna; cartílag, que és beneficiós per a les articulacions i verdures, que aporten magnesi, potassi, fòsfor, ferro, vitamina B i àcid fòlic, que entre altres coses són profitoses per al pelatge, una millor digestió, millor salut i per dotar la nostra mascota de l'energia que necessiti.
Menú Squaky; natural amb carn fresca, vedella amb pollastre i verdures: 1,20 € per dia.Medicació;
2€ per día. Cures o atenció especial segons diagnòstic.

Serveis opcionals